Produkter for mudranza barcelona (5)

Calvados 10 ÅR 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 ÅR 70cl - Domaine Flaguerie

Calvados 10 år har en ravfarge med oransje høydepunkter. Nesen minner om kandiserte epler, med blomster- og kryddernoter. På ganen - en perfekt balanse mellom en fruktig angrep og en lang ettersmak av karamelliserte epler, kanel og tørket frukt. Bruttovekt: 1450g / 3.2lb Boksvekt for 6: 9kg / 19.8lb
Enkelthen Braucol - Viner

Enkelthen Braucol - Viner

En naturlig vin laget på en innfødt druesort og med en original vinifikasjon. Hvem kan si det bedre? Enkelthen Braucol, det er ferske bringebær og en vakker krydret struktur: gurkemeie, spisskummen og et hint av tonkabønne. Domaine: DOMAINE D'ESCAUSSES Appellation: GAILLAC Region: SØR-VEST Farge: Rød Druetyper: Braucol Dyrkingsmetode: Økologisk omstilling Karakter: lett / fruktig Innhold: 75cl Sulfinnhold: svært lite eller ikke svovlet Årgang: 2019
Sublim'Air

Sublim'Air

Dens eksklusive middel fjerner lukt ved kilden gjennom molekylær handling. Dårlig lukt fjernes permanent.
Panatella

Panatella

En overgang til økologisk landbruk. Manuell og mekanisk innhøsting. Full avstamming, fermentering i temperaturregulerte ståltanker, hyppig pigeage, regelmessig bâtonnage. Lagret på eikefat for en vin, lagret i ståltank, blending, tradisjonell kork i naturkork, regelmessig bâtonnage. Leire- og kalkholdige jordsmonn. Øye Purpurfarge, strålende, granatrøde refleksjoner. Nese Tresmak, elegant, fruktig. Smak Harmonisk, delikat, fløyelsmyk, subtile noter av svart trøffel, noter av bjørnebær, noter av ristet brød, generøse tresmaker, fine tanniner, presise tanniner, rund, lett mineralitet, strukturert kropp, lang ettersmak. Mat- og vinparinger Rødt kjøtt i saus, Cassoulet Serveringstemperatur: 8° - 10° Farge: Rød Druetype: Grenache, Syrah Alkohol: 14,5% Volum: 75 cl (Flaske)
Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

Château Tourril HAVANA 2021 - AOP Minervois Rosé

CÉPAGES & SOLS Cinsault 70% Grenache 30% Parcelles: Crabides village & Le Tourril Topografi: Leire-kalksteinsbakker, Leire-kalksteinslette, høyde mellom 20 og 60m Grad: 13° VINIFIKASJON Druene høstes maskinelt tidlig om morgenen for å bevare all friskheten i aromaene. Den langsomme pressingen skjer umiddelbart ved mottakelse i kjelleren. Fermentert i ståltanker ved lav temperatur med innfødte gjærstammer. Lagret på fine gjærrester i termoregulerte ståltanker frem til tapping etter 8 måneder. DEGUSTASJON Lys kobberfarge. Engasjerende duft, ristet mandel, fine krydder, små røde bær. Myk angrep, fyldig munnfølelse, rik, frisk med behagelige dufter. Stilen er uttrykksfull, godt middelhavsinspirert. MAT- OG VINPARING Gambas Innhold (L): 0,75 Bruttovekt (Kg): 1,4